top of page

Om os

Golden Dance Studio er en danseskole under De Danske Danseskoler (foreningen for Professionelle danselærere). Og kan derfor tilbyde alle elever mulighed for at deltage i alle events arrangeret af DDD. Det kan f.eks. være både nationale og internationale turneringer, Dance Camp, Danseskolernes Dag i Tivoli, Dance For Life m.v.

 

Simone Berg Grønhøj

Indehaveren af Golden Dance Studio.


Simone har danset siden hun var 2 år gammel, og har igennem sine mange år som aktiv danser været med til utallige turneringer i både ind- og udland. Bl.a. har hun vundet flere Mesterskaber i Rock’n’Roll og Jitterbug, også i Disco var hun med i toppen og deltaget ved EM i Disco Duo.

Hendes største passion er hiphop, hvor hun har vundet DM i de internationale rækker i både Ungdoms og Voksenrækkerne. Hun var ligeledes i toppen af den danske rangliste og har repræsenteret Danmark ved flere EM og VM’er i både Solo, Duo, Small Group og Formation.

Simone er uddannet danselærer under De Danske Danseskoler, og har i flere år arbejdet fuldtid som professionel underviser. Hun elsker at se danseglæden blandt sine elever, uanset hvilken niveau og alder.

Simone har derudover været med i mange forskellige shows for bl.a. danske sangere og DJ’s

På Simones hold er man sikret glæde, sved på panden og masser af positiv energi.

Asta Lorentzen 
Hiphop/ TikTok instruktør hos Golden Dance Studio.

Asta har danset i 8 år, og har danset forskellige stilarter bl.a. girlystyle, moderne, disco og hiphop, men har altid haft fokus på hiphop.


Asta’s dans har altid været en kæmpe stor del af hendes liv. Hun har vundet Danmarksmesterskabet i hiphop. Hun har repræsenteret danmark til VM i hiphop formation. 


Golden dance studio glæder sig meget til at tilbyde vores Hiphop/ TikTok hold en fantastisk sød, nytænkende og ekstrem dygtig instruktør, nemlig Asta Lorentzen. 

Mikkeline Weywadt 
Hjælpetræner hos Golden Dance Studio og instruktør på vores Hiphop duo konkurrencehold.
 
Mikkeline er vores hjælpe træner på Golden kids og Just Dance holdene. 
Hun er en pige som selv har danset i 10 år. Hun har danset konkurrencedans i 5 år, hvor hun både har nået at vinde Nordiskmesterskab, repræsenteret danmark til VM og ikke mindst vundet flere danske mesterskaber. 

Golden Dance Studio glæder sig meget til at børnene skal have glæde af Mikkeline på holdene.   

Simone_1.jpg
IMG_7118.jpeg
IMG_8664.JPG
bottom of page