top of page

Beskrivelser

Golden Kids:
Dette hold er til dit barn som elsker at danse, have det sjovt og slet ikke kan stå stille til de kendte sange fra Ramasjang og MGP. Golden kids holdet er en lektion hvor børnene skal have det sjovt med dansen.
De vil blive undervist af en professionel og uddannet danselærer.

 

Just Dance:
Holdet just dance er for dit barn som ikke kan stå stille til musik og bare elsker at bevæge sig til de nyeste hits.
På holdet vil vi komme igennem de fleste stilarter som vi underviser i på danseskolen, bl.a. TikTok, Hiphop og Disco.

 

Hiphop/ TIKTOK:

Hiphop er for alle, og er nok den mest populære stilart. Det er en stilart som mange finder interessant, da den kan danses til forskelligt moderne musik. Vi vil komme bl.a. ind på grundteknikken i hiphop. 
Der vil også blive undervist i formationsdans- hvor man for pladser og lærer at danse som et hold. 
Dette hold er for dit barn som også elsker appen TikTok. Vi vil på holdet både lave danse som er set på appen, men også lave vores egne. Det er et performens hold, hvilket vil sige at der også bli
ver trænet i at optræde og have en udadvendt attitude når man danser. Så elsker dit barn det nyeste musik, dans og bare at have det sjovt, så er dette hold lige noget for hende/ ham.

 

Pop commercial (girly):
Pop commercial (girly) style er en meget populær stilart inden for hiphop, og det en sjov og anderledes måde at danse hiphop på med bløde bevægelser. Dette hold er for dem som elsker at være feminine og danse til de bedste popsange.

 

Golden motion:
Dette hold er for alle de skønne voksne, som bare trænger til at få et afbræk fra hverdagen. Det er en lektion fyldt med glæde, sved på panden og en masse lækre ”danse moves”. Det er en blandet stil mellem hiphop og motion. Du er garanteret røde kinder og en sjov dansetime.

 

Moderne/ show: 
Dette hold er for dem, som elsker at udtrykke sig igennem dansen, og ikke mindst fortælle en histore imens man danser. På holdet vil der være stor fokus på teknikken, bl.a. grundteknikkerne fra ballet, og vi vil også komme igennem disco. 

 

Hiphop konkurrencehold:
Dette hold er til dem, som ønsker at udvikle sig i stilarten hiphop. På vores turneringshold, skal man have danset hiphop, og man skal være klar på at der ville blive brugt tid på at øve sig til årets turneringer. Der vil på dette hold være skiftende lærerkræfter, i løbet af sæsonen. 

Standart og Latin (pardans):
På dette hold vil man lære de danse man ser i tv-programmet Vild Med Dans. Det er en time hvor man bare skal hygge sig og have det sjovt med sin partner. Det er guld værd at give sig selv og sin partner en time fra hverdagen og danse sammen til god musik. Dette hold starter først op i september og vare i 8 uger 

bottom of page